|
|
It is currently May 20th, 2012, 5:57 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
elcamino
|
 ce parere aveti?
uite un motor pe care acuma il pregatesc pt stunt.Este yzf600r si totul este facut de mine ma refer la carenaje modificari de motor (baie de ulei sorb etc etc ) Ce ziceti merge????
|
| March 3rd, 2009, 2:26 am |
|
 |
|
elcamino
|
 Re: ce parere aveti?
numai cite una pot pune:((((((((
|
| March 3rd, 2009, 2:28 am |
|
 |
|
chino
Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
|
sunt curios cum ai modificat sorbul ... ce dirtbar i-ai pus ? frumos ... furtunase, farul ... cat despre carene .. nu stiu daca sunt necesare astfel de modificari ... insa arata misto cred ca o motoreta de stunt arata bine atunci cand are toate chestiile ei specifice, gen: crash cage, 12 bar, ditamai foaia  , rezervorul turtit, decarenata, un far gen streetfighter, etc oricum asteptam finalul proiectului  ar trebui, dupa ce dai add the file la prima poza sa iti apara din nou butonasul de browse si sa repeti ce ai facut inainte
_________________ why drag knee, when you can drag tail ...
|
| March 3rd, 2009, 10:27 am |
|
 |
|
IuliX
|
arata bine ceva diferit  ce far e ala? cum lumineaza?
|
| March 3rd, 2009, 2:22 pm |
|
 |
|
crysty_90
Joined: February 21st, 2009, 1:30 am Posts: 358 Bike: cbr600f Riding style: allrounder!! :))
|
arata bine  asteptam finalizarea proiectului
_________________ what doesn't kill me ,makes me stronger!! we ride togheter,we die togheter!"ruff riders"
|
| March 3rd, 2009, 5:01 pm |
|
 |
|
elcamino
|
poi inca nu am ajund sa pun engine guardu-ul si whellie bar-ul sus foaia si restul le am toate dar asteptam dupa jenti care azi sunt gata:)
|
| March 4th, 2009, 1:25 am |
|
 |
|
elcamino
|
cu ce ma confrunt e doar maneta de frana pe stanga pt frana spate. farul este facut de mine si are 2 becuri h3 merg destul de ok
|
| March 4th, 2009, 1:29 am |
|
 |
|
IuliX
|
cum l-ai facut?  fibra de sticla? nu im idau seama cum  ai putea sa explici pe scurt procedeul? nu imi dau seama cum obtii forma restu cam inteleg cum se face... se amesteca intaritorul cu resina... apoi se asaza fibra de sticla cate un strat dar cum nu pricep  ms
|
| March 4th, 2009, 1:55 am |
|
 |
|
elcamino
|
de fapt incepi de la un model care de obicei il fac din ghips sau polistiren.Il prelucrez si obtin piesa dorita.Se aplica peste piesaun strat de ceara de parchet.Se amesteca rasina cu catalizator si se aplica un strat cu pensula.apoi se pune un strat pe pinza de pibra(stratimat)si se repeta operatiunea pina la grosimea dorita Dupa uscare se va obtine matrita.Care la randul ei in interior se unge cu ceara si se repeta operatiunea din care va rezulta piesa 1 ai nevoie de un model 2Tre sa faci o matrita dupa model 3 in matrita se toarna piesa La finish se finiseaza
|
| March 4th, 2009, 12:06 pm |
|
 |
|
chino
Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
|
arata foarte foarte calumea ... devilish style 
_________________ why drag knee, when you can drag tail ...
|
| March 4th, 2009, 4:28 pm |
|
|