Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
24 oct
dintr-o iesire mai lights asa ... s-a transformat mai hardcore
prima oara p3tr3an a inaugurat cage-ul dintr-un wheelie la viteza minuscula il intreceau furnicile din pacate nu am apucat sa il prind in poza insa am facut dupa
apoi am facut-o si eu ... (in)constient, am plecat de acasa cu cage-ul nu strans bine si am zis ca lasa ca nu pic eu azi .. ete ca am picat si mi s-au strambat suruburile de la cage, per total a rezistat eroic
a se observa bucata de carena montata manual/special de p3tr3an pe codita hahaha
si cheia mea
mi s-a rupt si scarita si n-am putut sa ma mai dau
dupa care ne-am plictisit si am inceput sa facem poze ...
mda ... cred ca pot sa o fac si pe asta
ceva artistic
si la intoarcere spre casa am mai facut cateva poze
si tot asa pana pi shentru cum arata sageata din imagine de unde fiecare s-a dus la casa lui
_________________ why drag knee, when you can drag tail ...
October 25th, 2009, 1:37 am
nightelf
Joined: February 27th, 2009, 3:30 am Posts: 29 Location: Bucuresti Bike: Cagiva Mito Riding style: noobie
Re: 24 oct
Foarte frumos
_________________ Do not underestimate 2 stroke power
October 25th, 2009, 11:12 am
crysty_90
Joined: February 21st, 2009, 1:30 am Posts: 358 Bike: cbr600f Riding style: allrounder!! :))
Re: 24 oct
faine poze stand p loc vad ca a aparut si claudia pe acolo faina vremea pe la voi dar si p l noi a fost misto weekendu asta
_________________ what doesn't kill me ,makes me stronger!! we ride togheter,we die togheter!"ruff riders"
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum