It is currently February 8th, 2012, 2:47 pm

Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
ce se intampla cu stunterii din romania?? 
Author Message

Images:0
Bike: f4i
Riding style: icrashalot
Post ce se intampla cu stunterii din romania??
vad din ce in ce mai putine poze, din ce in ce mai putine idei si discutii - mi se pare mie sau fiecare se antreneaza pe neve ca sa rupa gura targului sa moara capra vecinului ulterior ?? :D

nu de alta, dar stiu ca se face treaba, cel putin in bucuresti, asa ca sa auzim ce se intampla !! :rockwoot: :cheers:

September 1st, 2010, 4:12 pm
Profile WWW

Bike: f4i / r6
Riding style: slow :))
Post Re: ce se intampla cu stunterii din romania??
chino wrote:
vad din ce in ce mai putine poze, din ce in ce mai putine idei si discutii - mi se pare mie sau fiecare se antreneaza pe neve ca sa rupa gura targului sa moara capra vecinului ulterior ?? :D

nu de alta, dar stiu ca se face treaba, cel putin in bucuresti, asa ca sa auzim ce se intampla !! :rockwoot: :cheers:

chino , fratele nostru neamtz , tu crezi ca noi ne antrenam ca sa rupem gura targului , sau ne antrenam pt propria noastra placere ?
...in Bucuresti , ne dam impreuna urmatorii : Claudia , Axa , mr_Misu , Pity , Sorinake , Stefanzx6r , Tralala_c (sper ca am retinut bine username-ul) Buduru , Trancanici (care a reluat antrenamentele dupa o lunga pauza) si cu mine . De retinut este faptul ca toate motoretele pe care ne dam sunt modificate pt stunt . Chiar daca pana acum nu ne-am nimerit niciodata toti la un loc din cauza programului sau a altor motive personale , in diverse combinatii ne antrenam unii cu ceilalti si invatzam unii de la altii , indiferent de nivelul la care suntem fiecare.
In cocluzie , antrenamentele pe "neve" nu ne caracterizeaza ! :approve:

September 18th, 2010, 9:43 am
Profile

p3tr3an wrote:
chino wrote:

chino , fratele nostru neamtz , tu crezi ca noi ne antrenam ca sa rupem gura targului , sau ne antrenam pt propria noastra placere ?
...in Bucuresti , ne dam impreuna urmatorii : Claudia , Axa , mr_Misu , Pity , Sorinake , Stefanzx6r , Tralala_c (sper ca am retinut bine username-ul) Buduru , Trancanici (care a reluat antrenamentele dupa o lunga pauza) si cu mine . De retinut este faptul ca toate motoretele pe care ne dam sunt modificate pt stunt . Chiar daca pana acum nu ne-am nimerit niciodata toti la un loc din cauza programului sau a altor motive personale , in diverse combinatii ne antrenam unii cu ceilalti si invatzam unii de la altii , indiferent de nivelul la care suntem fiecare.
In cocluzie , antrenamentele pe "neve" nu ne caracterizeaza ! :approve:

asta voiam sa aud! se pare ca v-ati strans din ce in ce mai multi, foarte frumos :) :thumbsup:

sincer sa fiu, acum dupa ce mi-am facut mobra si dupa ce m-am dat de doua ori pana acum, ma cam incearca asa un dor de balaceanca si pompieri :wavey:

sunt convins ca ti-ai dat seama ca prima parte a postului meu este una ironica si ca un mic "update" e tot ce voiam :cheers:

dar vreau detaaaaliiiii :D era la un moment dat un post cu obiectivele fiecaruia ... eu clar nu o sa mi le indeplinesc, pentru ca ma pricep la esecuri :lolz: dar alte persoane? se apropie sfarsitul anului :)

September 18th, 2010, 11:16 am
Profile WWW

eu zic sa asteptam pana la sfarsitul anului ca sa facem bilantul ... oricum , e bine ca a crescut numarul practicantilor acestui sport si si mai IMPORTANT este faptul ca SUNTEM UNITI SI NE ANTRENAM IMPREUNA . Azi ne-am adunat vreo cinci si a iesit distractie maxima ! :cheers:
Si daca tot vorbeai de obiective , pot sa-ti dau un indiciu ca sa iti faci o idee despre ce se intampla in orasul pe care l-ai parasit :in grupul nostru suntem deja 6 care ne dam pe o roata la viteza mica , controlat .
:rockwoot:

September 18th, 2010, 8:35 pm
Profile

p3tr3an wrote:
SUNTEM UNITI SI NE ANTRENAM IMPREUNA . Azi ne-am adunat vreo cinci si a iesit distractie maxima ! :cheers:

stii ca sunt gelos nu ? :ladysman: :cheers:

hai cu ceva poze sa ii vad si eu pe ceilalti baieti ... nu cred ca iesiti sa va dati si nu faceti ceva poze

maine ies si eu sa ma dau a treia oara (de cand cu injectie ) ... bine a doiua oara cand m-am dat au fost cam 20-30 minute adunate (deci nu prea se pune :D ) ... sper sa fac ceva poze sa le arunc pe site :cheers:

September 18th, 2010, 10:52 pm
Profile WWW

Bike: honda
Riding style: Throttle chopper
aici este un subiect delicat.....

chino stunterii din romania se antreneaza intens , dupa cum sti este un baiat care nu ii place sa aibe prieteni cu aceeas inclinatie sportiva.
noi ne antenam,progresam si ne distram ,si te asteptam si pe tine in concediu la antrenamente. :thumbsup:

September 24th, 2010, 4:36 am
Profile

axa wrote:

chino stunterii din romania se antreneaza intens , dupa cum sti este un baiat care nu ii place sa aibe prieteni cu aceeas inclinatie sportiva.
noi ne antenam,progresam si ne distram ,si te asteptam si pe tine in concediu la antrenamente. :thumbsup:

va invidiez ca va antrenati intens :ladysman: ... eu tre sa imi cumpar o duba ca aici nu pot sa merg cu ea pe strada si abia apoi tre sa recuperez :)

banuiesc ca vorbesti de lamaie ... am mai citit si alte forumuri (motociclism, sbz, etc) si am vazut ca majoritatea fanilor lui lamaie vorbesc despre el cum ca ar fi profesor: "cutare a venit a facut ... cutare este elevul lui lamaie"

daca lamaie a progresat atat de mult (vad ca nu a mai intrat pe la noi sa ne tina la curent) nu pot decat sa spun "jos palaria" :cheers:

September 24th, 2010, 7:25 pm
Profile WWW

Bike: honda
Riding style: Throttle chopper
:lolz:

September 25th, 2010, 2:23 am
Profile

chino wrote:
axa wrote:

va invidiez ca va antrenati intens :ladysman: ... eu tre sa imi cumpar o duba ca aici nu pot sa merg cu ea pe strada si abia apoi tre sa recuperez :)

banuiesc ca vorbesti de lamaie ... am mai citit si alte forumuri (motociclism, sbz, etc) si am vazut ca majoritatea fanilor lui lamaie vorbesc despre el cum ca ar fi profesor: "cutare a venit a facut ... cutare este elevul lui lamaie"

daca lamaie a progresat atat de mult (vad ca nu a mai intrat pe la noi sa ne tina la curent) nu pot decat sa spun "jos palaria" :cheers:

eu zic ca deja acordati ,chiar si in gluma, prea multa atentie unei persoane care nu are respect pt munca depusa de ceilalti ....
Nu ma provocati , ca si asa m-a deranjat cu niste declaratii mincinoase .... :lolz:

September 25th, 2010, 8:25 am
Profile

ba eu vorbeam serios ... atata timp cat nu stiu ce se petrece si imi fac doar o parere din ce citesc pe aici pe acolo

nu e vorba de acordat atentie cuiva anume, ci de comunitatea moto stunt din romania

ma uit la nemtzii astia ... nu sunt toti intr-un singur oras (cum sunteti voi in bucuresti) ci sunt raspanditi chiar si la distante de 4-500 km unu de altu si mereu ba se urca ala in duba si se duce 500 km pana la celalalt, ba invers ... sa se dea impreuna

nu mai vorbesc de unguri, francezi, polonezi, spanioli etc ....

September 25th, 2010, 1:23 pm
Profile WWW
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next