Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
din California spre Pakistan pe un F4i
un baietas Khan si-a inceput calatoria asta acum ceva luni si in urma cu vreo o saptamana cum a intrat pe teritoriul Romaniei cum l-au ars soferii români... mobra varza, el prin spitale, etc stiti genul de poveste
acum incearca sa isi repare motocicleta si sa isi continue drumul, evident multe piese trebuiesc inlocuite
asadar ... daca cineva are vreo piesa care sta prafuita prin garaj sau prin boxa, ma gandesc ca ar fi o fapta buna ca piesa respectiva sa fie donata sau vanduta pentru o suma modesta .. si nu va mai trebui sa faceti prea curand o fapta buna, dat fiind faptul ca ajutati alt stunter
aici este pagina lui de facebook: http://www.facebook.com/ADAmoin unde puteti vedea si niste filmulete facute in spital (eu cel putin m-am cracanat de ras, vazand bosorogii de acolo din salon)
daca nu aveti nimic din lista aia, macar dati mai departe linkul asta sa vada si altii
hai ca vine craciunul
_________________ why drag knee, when you can drag tail ...
November 4th, 2011, 7:19 pm
chino
Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
Re: din California spre Pakistan pe un F4i
am ramas placut surprins cand am vazut pe facebook un update de-al baiatului cu F4i, in care zicea ca a reusit sa intre in posesia unui radiator in stare ff buna si ca el de fapt nu a facut nimic a primit totul pe tava
persoana care l-a ajutat este adi petrean, bravo adriene, felicitari pentru initiativa!
si un filmulet
cu engleza mea de balta am vrut sa spun ca e din partea stunterilor din Romania ! ( el spunea "for" iar eu am inteles "from") ...oricum , ideea a priceput-o !
_________________ stuntriding is not a crime#####never give up#####fear is the mind killer
Hello! Cu cat "rasfoiesc" mai mult forumul asta, gasesc si mai multe articole interesante! Nu stiu daca va intereseaza, dar tin sa va felicit pe toti! Chiar daca nu toti ati putut sa l ajutati, sunteti din acelasi grup si asta inseamna ca sunteti la fel, ca oricare dintre voi l ati fi ajutat daca puteati! Respect!
December 9th, 2011, 3:06 pm
chino
Re: din California spre Pakistan pe un F4i
Maxim88 wrote:
Hello! Cu cat "rasfoiesc" mai mult forumul asta, gasesc si mai multe articole interesante! Nu stiu daca va intereseaza, dar tin sa va felicit pe toti! Chiar daca nu toti ati putut sa l ajutati, sunteti din acelasi grup si asta inseamna ca sunteti la fel, ca oricare dintre voi l ati fi ajutat daca puteati! Respect!
ma bucur sa aud ca ti se par articolele interesante si crede-ma ca felicitarile tale intereseaza
daca esti stunter, pe langa faptul ca te bucuri atunci cand te dai cu mobra, te bucuri si sa ajuti alt stunter la nevoie, indeajuns cat poti ... cel putin asa privesc eu situatia
ma bucur sa aud ca ti se par articolele interesante si crede-ma ca felicitarile tale intereseaza
daca esti stunter, pe langa faptul ca te bucuri atunci cand te dai cu mobra, te bucuri si sa ajuti alt stunter la nevoie, indeajuns cat poti ... cel putin asa privesc eu situatia
Da, e frumos sa ajuti! pacat ca asta nu mai e un obicei al tuturor celor care se cred oameni, ci doar al motociclistilor(unde intra si STUNT-ERII)! Dar ce pretentii sa ai de la unii "oameni" care nu sunt in stare nici sa te priveasca frumos (din partea cealalta a ghiseului), sa spuna "multumesc!" sau sa dea "avarii", in semn de multumire! Lucrurile astea marunte iti strica buna dispozitie, chiar daca te chinui sa fii indiferent!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum