| Author |
Message |
|
supapa_jr
Joined: March 4th, 2009, 12:37 pm Posts: 38 Location: Bucuresti Bike: Kawasaki Riding style: Throttle chopper
|
 Care este pedeapsa pt fuga de politie
Ma tot macina intrebarea...cum te sanctioneaza politia daca nu opresti la semnal? stie cineva mai exact?
|
| February 12th, 2010, 10:56 pm |
|
 |
|
chino
Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
|
 Re: Care este pedeapsa pt fuga de politie
pedeapsa daca te prinde vrei sa zici pe mine vara trecuta m-a oprit de doua ori, o data eram cu motoreta (cu RR-ul) pe o roata am trecut pe langa ei, i-am vazut cu coada ochiului, am pus-o jos si am bagat mana in gaz, m-am uitat in spate nu se luasera dupa mine si am lasat-o incet ca la urmatoarea intersectie trebuia sa intorc si sa opresc imediat ... din pacate era ditamai filtru acolo si ma luasera cu radaru, nu am fugit desi puteam ... mi-au luat permisul pentru 3 luni de zile si amenda 540 lei i-am dat in judecata.... dupa vreo 2 luni m-au prins cu masina cu 210 pe autostrada, am oprit, mi-au luat din nou permisu pentru inca 3 luni, ahhahahahah stiu ca daca faci doua belele din astea in decurs de mai putin de 6 luni o cam pui la modul ca trebuie sa faci din nou scoala i-am dat din nou in judecata si acum rezultatul este: chino - politia rutiera romana : 2 - 0  - deci mai bine nu fugi si ii dai in judecata hahahah 
_________________ why drag knee, when you can drag tail ...
|
| February 12th, 2010, 11:02 pm |
|
 |
|
C.Cornel
Joined: February 8th, 2010, 4:05 pm Posts: 25 Location: carei satu mare Bike: gsx r , cbr f2 Riding style: stunt
|
mai frate tot respectu tu ai timp sa stai la judecata norocul tau e ca ai castigat  da aici la mine in Carei e oras mic avem 6 politisti de circulatie si odata daca te opresti dai jos casca esti mort nu mai poti sa circuli nici cu masina ca te F....e ca te n doi. acum 10 ani miam luat permisul cat B si si dupa un concurs in oras cealalta masina a intrat intro masina stationata , bou ala a spus la gabori ca facea concurs cu mine timp de un an am primit 2 amenzi saptamanal. asta e noroc ca nu erau atunci puncte.. dar asa eu nu ma opresc sint mult motociclisti in oras si nu stie cine era si atat.Eu is mort fara permis am 2 magazine alimentare si tre sa aprovizionez marfa. In primavara 2009 la inceput de sezon am incercat chopper ul prietenului meu era proaspat cumparat si tragea bine ,faceam o depasire pe linie continua si era dupa mine masina politiei nam putut sa fug cu chopper ul  si am ramas o luna fara permis, ca si la inchisoare fiecare zi am tras pe calendar  . eu raman la varianta sa fug si raman cu permis nu maduc la judecatorie . La primele erau mai greu iti creste adrenalina dar te obisnuesti.
|
| February 13th, 2010, 4:48 am |
|
 |
|
supapa_jr
Joined: March 4th, 2009, 12:37 pm Posts: 38 Location: Bucuresti Bike: Kawasaki Riding style: Throttle chopper
|
eu nu zic ca fuga e solutia tot timpul...dar cred ca fiecare mai face cate o prostie...cateodata infima...gen...treci pe un rosu unde...chiar n-are cine sa treaca...si te vede politia curului si te opreste...multumesc pt raspuns oricum...asa banuiam si eu...ca iti suspenda 3 luni permisul
|
| February 13th, 2010, 10:15 am |
|
 |
|
p3tr3an
Joined: February 20th, 2009, 1:52 pm Posts: 444 Location: Bucuresti Bike: f4i / r6 Riding style: slow :))
|
Din cate cunosc , conform articolului 100, alin 3 ,lit f din o.u.g. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice , cu modificarile si completarile ulterioare, republicata , nerespectarea semnalelor , indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier aflat in exercitarea atributiilor de serviciu se sanctioneaza cu amenda contraventionala si suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pt o perioada de 30 de zile ... daca cineva stie altceva , este invitat sa posteze 
_________________ stuntriding is not a crime#####never give up#####fear is the mind killer
|
| February 13th, 2010, 12:39 pm |
|
 |
|
chino
Joined: February 17th, 2009, 1:08 am Posts: 833 Images:0 Bike: f4i Riding style: icrashalot
|
mi l-a luat 3 luni pentru viteza ... nu am fugit de ei
_________________ why drag knee, when you can drag tail ...
|
| February 15th, 2010, 9:29 pm |
|
 |
|
stunt is my life
Joined: July 1st, 2010, 4:13 pm Posts: 5 Bike: kawasaki zx10r
|
care este pedeapsa daka te prinde fara permis?
|
| July 1st, 2010, 7:41 pm |
|
 |
|
nightelf
Joined: February 27th, 2009, 3:30 am Posts: 29 Location: Bucuresti Bike: Cagiva Mito Riding style: noobie
|
Dosar penal ? 
_________________ Do not underestimate 2 stroke power
|
| July 1st, 2010, 7:48 pm |
|
 |
|
duker
|
am inteles ca pedeapsa pentru conducere fara permis este de a nu mai avea permis niciodata dar cum a zis si chino poti sai dai in judecata si eventual sa castigi  fuga de politie nu e o optiune mereu pe mine ma prins cu elicopteru 
|
| July 2nd, 2010, 5:06 pm |
|
|